Aπό το κακό στο χειρότερο οδεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία γνώρισε ακόμη μία ήττα-σοκ στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Πιο συγκεκριμένα η «βασίλισσα» έχασε το Σάββατο με 2-1 από τη Λεβάντε στο «Μπερναμπέου», κι έτσι έμεινε για πέμπτο στη σειρά παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένου και αυτού στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ) μακριά από τις νίκες, έχοντας υποστεί σε αυτό το διάστημα τέσσερις ήττες.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρεάλ του Λοπετέγι (βρίσκεται μία ανάσα από την απόλυση), εισήλθε στη «μαύρη» ιστορία του συλλόγου, αφού συμπλήρωσε 481 λεπτά χωρίς γκολ, ξεπερνώντας το αρνητικό ρεκόρ του Αμάνσιο από το 1985.

Η Λεβάντε προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0, πρώτα (6΄) με το γκολ του Μοράλες και στη συνέχεια (13΄) με το πέναλτι του Μαρτί, ποινή που δόθηκε με υπόδειξη VAR, με τους Μαδριλένους να μειώνουν το σκορ στο 72’ με σουτ του Μαρτσέλο.
Με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής ακύρωσε επίσης γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Ασένσιο για οφσάιντ, ενώ ακυρώθηκε στο τέλος (88΄) επίσης γκολ του Μαριάνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δοκάρι με τον Μπενζεμά μετά την ισοφάριση του Μαρτσέλο.


Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι):
Κουρτουά, Οντριοθόλα (46′ Μπέιλ), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (60′ Μπενζεμά), Λούκας, Ασένσιο (60′ Θεμπάγιος), Μαριάνο

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ):
Οϊερ, Ποστίγο (75′ Τσέμα), Τόνιο, Καμπάκο, Ρόμπερ, Ροτσίνα (67′ Ντουκουρέ), Καμπάνια, Μοράλες, Μπάρντι, Μαρτί (79′ Μπόατενγκ), Τζέισον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης