Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υποχωρήσει και παραμείνει αμετακίνητος στην απόφασή του να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε η αποχώρησή του από την πρωταθλήτρια Ευρώπης θα δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με ποσό που συνολικά θα της αποφέρει κέρδος λιγότερο από 400 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους Ισπανούς, θα περιμένει να τελειώσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών προκειμένου να προσπαθήσει να μεταπείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, διαφορετικά για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση, το ποσό αποχώρησης έχει οριστεί στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι μόνες ομάδες στην Ευρώπη με την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. Φυσικά υπάρχουν και οι Κινέζοι, αλλά η Κίνα δεν είναι επιλογή του Ρονάλντο.

Βέβαια σε αυτά τα 200 εκατομμύρια η Ρεάλ προσθέτει ακόμα 200 εκατ. ευρώ που θα κρατήσει στα ταμεία από τα χρήματα που έπρεπε εκείνη να δώσει στον Ρονάντο. Κι αυτό γιατί ο CR7 ανανέωσε με τους Μαδριλένους το περασμένο έτος, έως το 2021, με 50 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή, πρόκειται για τον μισθό που θα πρέπει να πάρει κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Συνολικά, μια επιχείρηση των 400 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταγραφόταν ως η πιο εντυπωσιακή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης