Ρεάλ: Χειρουργήθηκε ο Μπέιλ

Ρεάλ: Χειρουργήθηκε ο Μπέιλ
Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξιό αστράγαλο στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League, επέλεξε τελικά να μην ακολουθήσει τη συντηρητική αγωγή, που του συνέστησε το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο.

Η επέμβαση έγινε το βράδυ της Τρίτης από τον διακεκριμένο Βρετανό ορθοπεδικό Τζέιμς Κάλντερ, υπό την επίβλεψη των γιατρών της Ρεάλ, Χεσούς Όλμο και Μικέλ Αραμπέρι.

Η Ρεάλ εξέδωσε ανακοίνωση για την επέμβαση, στην οποία αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Γκάρεθ Μπέιλ υπεβλήθη σε πετυχημένη επέμβαση στον τένοντα του δεξιού του αστραγάλου. Η εγχείρηση έγινε χώρα στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου από τον Τζέιμς Κάλντερ και τον γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης Κιμέλ Αραμπέρι, υπό την επίβλεψη του Χεσούς Όλμο, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο τραυματισμός αυτός θα κρατήσει τον Μπέιλ τουλάχιστον για δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ οι «μερένγκες» ήλπιζαν ότι θα τον είχαν ξανά στη διάθεσή τους σε περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση -ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας- το διάστημα απουσίας του να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 16:56