Την επιθυμία του να κερδίζει κάθε χρόνο τη «χρυσή μπάλα» του France Football εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο φημισμένο γαλλικό αθλητικό περιοδικό.

«Στόχος μου είναι να την κερδίζω κάθε χρόνο. Δεν έχω κερδίσει την τελευταία, αλλά τις δύο προηγούμενες και ελπίζω να κερδίσω και αυτή» είπε ο διάσημος Πορτογάλος αστέρας, προσθέτοντας: «Είμαι φαβορί; Νομίζω είναι λογικό. Η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League και η Πορτογαλία το Euro 2016. Αυτό δείχνει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα σπριντ αλλά ένας μαραθώνιος. Και κάποιος κερδίζει στο τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία κληθείς να μιλήσει για τις εμπειρίες του στον τελικό του Euro, τη χρονιά του με τη Ρεάλ και το μέλλον του, είπε: «Στον τελικό του Euro αισθάνθηκα λιγότερη πίεση από τον τελικό του Champions League. Η Ρεάλ είναι Ρεάλ και είσαι πάντα βέβαιος ότι θα κερδίσεις. Αντίθετα, η Πορτογαλία δεν είχε κερδίσει τίποτα. Είχα όμως πολλή εμπιστοσύνη στον Φερνάντο Σάντος. Πριν από το τουρνουά ήξερα ότι είχαμε λίγες επιλογές, γιατί είχαμε μια πολύ νεανική ομάδα και για πολλούς άλλους λόγους.

»Αλλά καθώς η διοργάνωση προχώρησε, κατάλαβα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ξύπνησα γνωρίζοντας ότι ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Κοιμήθηκα οκτώ ώρες, από το πρωί συνειδητοποίησα ότι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θετική. Είχα παίξει ξανά πριν από 13 χρόνια. Δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω εκείνη την ημέρα, αλλά να που μου παρουσιάστηκε στα 31 μου χρόνια μια δεύτερη ευκαιρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης