Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία φέρεται να εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς εκεί δεν είχε θέμα με την φορολογία, όπως συμβαίνει στη Μαδρίτη.

Ο σταρ της Ρεάλ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία φοροδιαφυγής 14,7 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Cadena Ser, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, φέρεται να νοστάλγησε το διάστημα που έμενε στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2009, λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Αγγλία δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα, οπότε θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω πληρώσει πάντα τους φόρους στην Αγγλία όπως έκανα και στην Ισπανία. Δεν έχω κρύψει τίποτα και θα ήταν γελοίο εκ μέρους μου. Είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο. Κάντε μία αναζήτηση στο Google και θα ξέρετε τα πάντα για τον Ρονάλντο.

Για παράδειγμα, το περιοδικό Forbes έχει τα πάντα με τα ποσά που κερδίζω. Είμαι ειλικρινής και εγώ πάντα πλήρωνα, εμπιστεύομαι τους συμβούλους μου, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι, τους πληρώνω και ασχολούνται με τις επιχειρήσεις μου και τα αφήνω τα πάντα σε αυτούς».

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Ρονάλντο απέκρυψε από τις ισπανικές φορολογικές αρχές διαφημιστικά έσοδα 150 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω εικονικών εταιρειών στο φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, μεταξύ 2011 και 2014. Εάν θα οδηγηθεί σε δίκη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 21 μήνες έως και 7 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης