Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού η Ρεάλ νίκησε (2-1) στο Μόναχο την Μπάγερν με δύο δικά του τέρματα και εκείνος έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε τα 100 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά, δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Μόναχο, ενάντια σε αυτήν την πολύ δύσκολη ομάδα και να χάνεις 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλά, ισοφαρίσαμε νωρίς και το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή» τόνισε. «Ο Νόιερ ήταν καλός, έχει κάνει καλές αποκρούσεις. Μερικές φορές σκοράρουμε, άλλες όχι. Αν ο Νόιερ δεν ήταν σε μια μέρα σαν κι αυτή, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Αν ο Βιδάλ είχε σημειώσει το πέναλτι, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις και μέσα σε πέντε λεπτά μπορεί να αλλάξουν τα πάντα» συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας για τα 100 γκολ που έφτασε στην Ευρώπη τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Κριστιάνο δεν τον έχουν αμφισβητήσει ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ακόμη ένα ρεκόρ και είναι τιμή που το κατάφερα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπάγερν. Δουλεύω πολύ καλά, έχω προετοιμαστεί για να είμαι καλά το τελευταίο διάστημα της σεζόν, γιατί τα τελευταία χρόνια στο τέλος αντιμετωπίζω κάποιους τραυματισμούς. Η ομάδα είναι καλά και ο Κριστιάνο είναι καλά. Όχι μόνο για τα δύο γκολ απόψε. Θέλω να βοηθήσω τη Μαδρίτη να κερδίσει το Champions League».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης