Σε κίνδυνο βρίσκεται η μεγάλη ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αφού η επενδυτική εταιρεία Mubadala Development Company από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που επρόκειτο να βάλει το όνομά της στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα El Pais.

Ρεάλ Μαδρίτης και Mubadala Development Company, είχαν καταλήξει σε συμφωνία πριν από τρία χρόνια για να δώσει η εταιρεία το όνομά της, στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που εντάσσεται στον προϋπολογισμό για τις αλλαγές στο γήπεδο, αλλά η πτώση των τιμών του πετρελαίου, αλλάζει τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως αναφέρει η El Pais, η εταιρεία, δεν είναι την καλύτερη στιγμή της, μετά την σύλληψη πριν από λίγους μήνες στο Αμπού Ντάμπι με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος, του Καντέμ Αλ Κουμπάισι, γενικού διευθυντή, ο οποίος υπέγραψε τη συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αναδιαμόρφωση του γηπέδου της Μαδρίτης δεν είχε ημερομηνία έναρξης, αλλά είχε γνωστό ότι θα γινόταν κατασκευή μιας πτυσσόμενης οροφής, η στέγαση ενός ξενοδοχείου και νέων εμπορικών χώρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης