Η προετοιμασία Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνει στην τελική ευθεία και οι δύο «μονομάχοι» του τελικού του UEFA Champions League ανεβάζουν στροφές.

Η καθημερινή εκπομπή «UEFA Champions League: The Final» (21.30, OTE SPORT 1HD), που είναι αφιερωμένη στο κορυφαίο ματς της φετινής χρονιάς, για μία ακόμα μέρα θα μας ενημερώνει για την προετοιμασία των δύο ομάδων ενόψει της συνάντησης του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα, ο απεσταλμένος του OTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, βρίσκεται στο Μιλάνο και θα μεταφέρει, σε απευθείας σύνδεση, το κλίμα που επικρατεί στα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων. Η εκπομπή, μεταξύ άλλων, θα φιλοξενήσει αποκλειστικές συνεντεύξεις του… δήμιου της Μπάγερν Μονάχου, Σαούλ Νίγκεθ, και του βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Η χθεσινή εκπομπή του “UEFA Champions League: The Final” φιλοξένησε τον διεθνή μέσο της Ισπανίας και «μυαλό» των «ροχιμπλάνκος», Κόκε, ο οποίος ομολόγησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και τον Αντρέα Παλομπαρίνι πως «θα ήταν όνειρο να πάρουμε το τρόπαιο. Ήμασταν κοντά στο να το κατακτήσουμε το 2014 και ελπίζουμε να το πετύχουμε, αυτή τη σεζόν».

Σε τι κατάσταση είναι η Ατλέτικο, ενώ έχει μπει στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος Ευρώπης; «Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, είμαστε πάρα πολύ καλά. Tην ευθύνη την έχει ο προπονητής μας. Μας έχει περάσει τη φιλοσοφία του, να έχουμε δηλαδή πάντα όρεξη για τη νίκη. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για φιλικό, για ματς Κυπέλλου ή αγώνα πρωταθλήματος ή αναμέτρηση για το UEFA Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tι μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα του τελικού; Τι να περιμένουμε; «Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Περιμένω τη Ρεάλ κάπως αναδιπλωμένη στην άμυνα και με απόπειρες να βγει στις αντεπιθέσεις. Τώρα τελευταία έχουμε δει παιχνίδια της και έχουμε παρατηρήσει ότι αγωνίζεται με το συγκεκριμένο τρόπο, εναντίον μεγάλων ομάδων. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω έναν πολύ ισορροπημένο αγώνα, που θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Όποιος κάνει το λάθος, θα κρίνει ουσιαστικά το αποτέλεσμα».

Θεωρεί σημαντικό το γεγονός ότι ο Σιμεόνε έχει αγωνιστεί στο «Tζουζέπε Μεάτσα», το γήπεδο του τελικού; Μπορεί να μεταφέρει στους παίκτες του τα συναισθήματα που έχει βιώσει στο συγκεκριμένο στάδιο; «Ο προπονητής μας γνωρίζει το συγκεκριμένο γήπεδο, έχει ζήσει εκεί πολύ ωραία χρόνια. Τώρα βέβαια, η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς πηγαίνει εκεί ως προπονητής. Μπορεί σίγουρα να μας δώσει αυτήν την ενέργεια που έχει μέσα του και την όρεξη που πάντα τον χαρακτηρίζει για τη νίκη στο Μιλάνο, προκειμένου να μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να πάρουμε τη νίκη».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κόκε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης