Το βιντεοπαιχνίδι Football Manager έβγαλε την ετυμηγορία του, πριν ακόμα ξεκινήσει η φάση των «16»: το Champions League θα κατακτήσει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης! Ο εξομοιωτής προπονητικής με τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιήθηκε από την διεθνή ιστοσελίδα Goal για να «προβλέψει» την πορεία των 16 ομάδων που συνεχίζουν στο θεσμό. Τα δεδομένα της κλήρωσης είναι γνωστά, όπως και τα ζευγάρια που διεκδικούν την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Έτσι, το παιχνίδι… απεφάνθη ότι στους «4» θα φτάσουν οι συνήθεις ύποπτοι, με το μαδριλένικο ντέρμπι Ρεάλ-Ατλέτικο και τη μονομαχία Μπάγερν-Μπαρτσελόνα. Στον τελικό η «Βασίλισσα» νίκησε στα πέναλτι 4-3 τη Μπάγερν με την κανονική διάρκεια και την παράταση να ολοκληρώνονται με το ισόπαλο 2-2, σκορ που διαμόρφωσε ο Μοράτα πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Στα πέναλτι, ο Σέρχιο Ράμος σημάδεψε το δοκάρι, αστόχησε για τους Βαυαρούς ο Κίμιχ, ενώ στο τελευταίο κρίσιμο πέναλτι ο Ρενάτο Σάντσες έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε 3,5 μήνες (3/6) στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ θα μάθουμε πόσο εύστοχες ήταν οι εκτιμήσεις του μηχανισμού τεχνητής νοημοσύνης του «FM».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης