Tην απόψή του ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Ζιζεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου, πριν τον σαββατιάτικο τελικό της διοργάνωσης στο Κάρντιφ.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Δουλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε εδώ. Το αξίζαμε και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό. Δε νιώθουμε έξτρα πίεση. Η Ρεάλ ξέρει πώς είναι να ζεις υπό πίεση. Το έζησα και ως παίκτης και ως προπονητής. Και εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε πώς είναι. Λένε ότι είμαστε το φαβορί, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Είναι ένας τελικός και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο τέλος ούτε εμείς ούτε η Γιουβέντους είναι το φαβορί. Είναι 50-50. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε και πάλι το Champions League. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω, όπως και όλοι, να κλείσουμε με ωραίο τρόπο τη σεζόν», τόνισε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός των Μαδριλένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς θα πει σε κάποιους από τους παίκτες του ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν, αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα πριν τον τελικό. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον θα είναι στον πάγκο και έτοιμοι να βοηθήσουν. Αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου και θα το κάνω, έχοντας καθαρή τη συνείδησή μου. Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και κάποιοι θα πρέπει να παίξουν περισσότερο, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο. Ο Ρονάλντο νοιάζεται για τους άλλους. Θέλει συνεχώς περισσότερα. Ακόμη και στην προπόνηση θέλει να κερδίζει. Έχει κάτι μέσα του… Είναι γεννημένος νικητής», συνέχισε, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που εκείνος και ο Πορτογάλος ήταν στην ίδια ομάδα, ο σταρ θα ήταν ο Ρονάλντο, καθώς ο τελευταίος είναι εκείνος που πετυχαίνει τα γκολ.

«Δεν πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα παίξει κλειστά. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και αυτό είναι καλύτερο για όλους. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε το μάξιμουμ», ανέφερε καταλήγοντας ο Ζιντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης