Η Μπέτις, αγωνιζόμενη μάλιστα με αρκετούς αναπληρωματικούς, πανηγύρισε τη νίκη με 0-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, γράφοντας ιστορία στο «Μπερναμπέου».

Έτσι πολύ νωρίς, πέντε αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας βρίσκεται ήδη επτά βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν, στάθηκε στην αστοχία των παικτών του στην τελική προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε ούτε τόσο κακό ματς. Είχαμε ευκαιρίες και η μπάλα δεν ήθελε να πάει μέσα. Δεν έχει λειτουργήσει τίποτα, ειδικά εδώ στην έδρα μας. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να θυμηθούμε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο μέρος της σεζόν» τόνισε ο «Ζιζού» και συμπλήρωσε:

«Δεν έχουμε κάνει αρκετά σε αυτά τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν έτσι οι αγώνες, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης