Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πολλές ελπίδες για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ, τουλάχιστον στο βραχυπρόθεσμο μέλλον. Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι, που πολλοί θεωρούν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα τον βρει στο «Μπερναμπέου», μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ και διέλυσε όλα τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για φυγή του από την ομάδα του Λονδίνου. Ο Αζάρ, ένας από τους δηλωμένους στόχους της Ρεάλ, έχει συμβόλαιο έως το 2020 με την ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς και τόνισε:

«Δεν υπάρχει θέμα φυγής μου. Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι και είμαι ικανοποιημένος στο Λονδίνο», τόνισε ο Βέλγος άσος, ο οποίος φέτος έχει 15 γκολ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αζάρ συγκρίνεται με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να συμφωνεί με τις συγκρίσεις αυτές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταρχήν είναι τιμητικό για μένα να με συγκρίνουν με τους κορυφαίους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά είμαι διαφορετικός παίκτης. Παίζουμε σε διαφορετικά πρωταθλήματα και το αγωνιστικό στιλ μας είναι εντελώς διαφορετικό. Προσπαθώ να φθάσω στο επίπεδο τους, που είναι το κορυφαίο στον κόσμο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης