Έστω και με τα… χίλια ζόρια, η Τσέλσι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας 4-2 της Γουότφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Αν και προηγήθηκαν νωρίς με τον Πέδρο, οι πρωταθλητές Αγγλίας βρέθηκαν να χάνουν 2-1 από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που είχε βασικό τον Χοσέ Χολέμπας (στον πάγκο έμεινε και πάλι ο Ορέστης Καρνέζης), και απειλήθηκαν με την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Μπατσουαγί μπήκε ως αλλαγή και έδωσε ξανά τη λύση στον Αντόνιο Κόντε, καθώς δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς έκανε το 2-2 με όμορφη κεφαλιά (71’).

Οι μπλε «ξύπνησαν» και κατάφεραν να φτάσουν στο τρίτο γκολ με κεφαλιά του Αθπιλικουέτα στο 87’ έπειτα από σέντρα του Γουίλιαν για να έρθει ο Βέλγος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να γράψει το τελικό 4-2 για τους Λονδρέζους.

ΤΣΕΛΣΙ:
Κουρτουά, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγκας, Μπακαγιόκο, Αλόνσο (68′ Ουίλιαν), Πέδρο (86′ Τζαπακόστα), Αζάρ, Μοράτα (61′ Μπατσουαγί).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Εουρέλιο Γκόμες, Μαριάπα (90′ Αντρέ Γκρέι), Καμπασελέ, Μπρίτος, Κίκο, Κλέβερλι, Ντουκουρέ, Χολέμπας, Περέιρα (65′ Αντρέ Καρίγιο), Ρισάρλιζον, Ντίνι (80′ Γουότσον).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης