Ως κενό που δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί χαρακτήρισε την επικείμενη αποχώρηση του Τζον Τέρι ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός στο πλαίσιο των δηλώσεών του τοποθετήθηκε και για την απόφαση του αρχηγού της ομάδας να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι: «Μπορώ να πω ότι δεν με εξέπληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο Τέρι με βοήθησε πάρα πολύ στην πρώτη μου χρονιά στον πάγκο της Τσέλσι. Με βοήθησε τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου», είπε ο Κόντε, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο λόγος που ήρθαν έτσι τα πράγματα είχε να κάνει με την επιθυμία του παίκτη να είναι βασικός:

«Θέλω να πω πως είναι ένας σπουδαίος αρχηγός, αλλά το πρόβηλμα είναι πως θέλει να παίζει τακτικά. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφασή του», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Κι εγώ ήμουν κάποτε παίκτης και γνωρίζω καλά πως όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο στην καριέρα σου και το σώμα σου λέει να συνεχίσεις, τότε το σωστό είναι να το κάνεις. Σαφώς και αποτελεί μεγάλη απώλεια για μας. Βλέπω το ρόλο του στα αποδυτήρια. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο “χτίσιμο” της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης