Την πρόκρισή της στους «16» του Champions League από τον 3ο όμιλο «σφράγισε» η Τσέλσι μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Καραμπάχ στο Εθνικό στάδιο του Μπακού, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το 2-0 επί της Μπενφίκα έβαλε τις βάσεις για την 2η θέση του 1ου ομίλου.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων οι πρωταθλητές Αγγλίας «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Σαντίγκοφ στο 19΄. Ο Αζάρ ευστόχησε στο πέναλτι (21΄) και στο 36΄ ο Γουίλιαν ζευγάρωσε τα τέρματα των Λονδρέζων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία πέτυχε άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος με το πέναλτι του Φάμπρεγας στο 71΄ και με το δεύτερο προσωπικό του Γουίλιαν στο 85΄, πέρασε στην κορυφή του 3ου ομίλου, δύο βαθμούς πιο πάνω από την Ρόμα που δοκιμάζεται στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο.

Στην 5η σερί ήττα σε ισάριθμα ματς υποχρέωσε τη Μπενφίκα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το συγκρότημα του Γκοντσαρένκο άνοιξε το σκορ στο 13΄ με τον Σενίκοφ και το ματς κρίθηκε στο 56΄ με το αυτογκόλ του Ζαρντέλ.

Με 9 βαθμούς η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην 2η θέση, πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12β.) που παίζει στην έδρα της Βασιλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης