Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενίσχυσε την Εθνική ομάδα απέναντι στο Ισραήλ για τα προκριματικά και δήλωσε περήφανος για τη συμμετοχή του, ενώ υποστήριξε ότι ο Γιάννης αναμένεται να δώσει το παρών στα παιχνίδια των προκριματικών το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Είναι κάτι το μοναδικό. Πραγματική περηφάνια η Εθνική. Αυτό είναι το συναίσθημα. Παίζεις για σένα, τους φίλους σου, την οικογένειά σου, την πατρίδα σου. Παίζεις για όλους» ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτά τα προκριματικά φέρνουν πιο κοντά την Εθνική στον κόσμο. Είναι πολύ ωραίο για τους φιλάθλους, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για να δουν την Εθνική ομάδα να αγωνίζεται. Είναι σαν να έχουμε Eurobasket σε κάθε χώρα. Είναι φοβερό».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι «λογικά ο Γιάννης θα είναι στην ομάδα το καλοκαίρι. Το θέμα είναι να παραμείνει υγιής».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «τα προκριματικά πλέον είναι σαν το ποδόσφαιρο. Δεν θα παίζουμε μόνο τα καλοκαίρια, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πλέον η Εθνική δεν είναι μία ομάδα μόνο του καλοκαιριού. Ο κόσμος περιμένει την Εθνική ώστε να τη δει και περιμένει το επόμενο παιχνίδι της καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης