Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται στο Αϊντχόφεν,  για το αυριανό φιλικό με αντίπαλο την Ολλανδία (1/9, 21:45,OTE sport1HD).

Στο “Philips Stadion” οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν τους “οράνιε” και την επομένη μέρα θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία και την πόλη Φάρο ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ (6/9) στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την ευχή βέβαια, να αποτελέσει μακρινή ανάμνηση η εφιαλτική πορεία στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απόντα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έγινε το απόγευμα της Τρίτης (30/8) η πρώτη προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους της ομάδας. 
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήρε άδεια για μεταγραφικούς λόγους, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από στιγμή σε στιγμή ανακοινώνεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, μετά τη Λεβερκούζεν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η Λειψία.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο Philips Stadion και αμέσως πριν (18:30) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Οι «εκλεκτοί» του Μίχαελ Σκίμπε είναι οι εξής: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης