Η Αυστρία, η Πολωνία και η Πορτογαλία είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της Εθνικής Ελπίδων στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019, η κλήρωση των οποίων θα διενεργηθεί στη Νιόν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 (Ελλάδας).

Οι αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου (εντός εκτός έδρας).

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ποιες ομάδες έχουν προκριθεί ήδη στην τελική φάση;
Η Ιταλία (διοργανώτρια), η Κροατία, η Ισπανία, η Δανία, η Αγγλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Σερβία, η Ρουμανία και η Γαλλία.

-Πότε θα γίνει η κλήρωση της τελικής φάσης;

Στις 23 Νοεμβρίου στην Μπολόνια, όπου η 12 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση θα κληρωθούν σε τρεις ομίλους.

-Πότε και πού θα γίνουν τα τελικά;

Από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου 2019 στην Ιταλία και στο Σαν Μαρίνο. Συγκεκριμένα, η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 24 Ιουνίου, τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 27/6 και ο τελικός στις 30.

-Σε ποια γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες;

Renato Dall’Ara (Bologna), Città del Tricolore (Reggio Emilia), Dino Manuzzi (Cesena), Nereo Rocco (Trieste), Friuli (Udine), San Marino Stadium (Serravalle).

-Ποιο είναι το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης;

Οι επικεφαλής των τριών ομίλων θα προκριθούν στα ημιτελικά, μαζί με την ομάδα που, βάσει κριτηρίων, θα αναδειχτεί καλύτερη μεταξύ όσων τερματίσουν στις δεύτερες θέσεις.

-Υπάρχει σύνδεση της τελικής φάσης με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο;

Ναι, η τελική φάση του EURO 2019 επέχει θέση προκριματικών αγώνων της ευρωπαϊκής ζώνη, από την οποία περνούν 4 ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πηγή: ΕΠΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης