Μία ακόμη απουσία προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Λούκα Μπάνκι, εν όψει της συμμετοχής της ΑΕΚ, στο τουρνουά της Λευκωσίας, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι.

Ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις υπεβλήθη τη Δευτέρα (10/09) το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία στην Ευρωκλινική Αθηνών, η οποία «έδειξε», ότι υπέστη θλάση δεξιού τετρακεφάλου στο ανώτερο τριτημόριο. Ο Καναδός γκαρντ της ΑΕΚ υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και υπολογίζεται ότι θα επανέλθει σε δέκα ημέρες. Ο προβληματισμός του Μπάνκι είναι εύλογος, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις βασικούς παίκτες, στο τουρνουά της Κύπρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράταν-Μέις έγινε ο τρίτος παίκτης της ΑΕΚ που τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Βασίλης Καββαδάς είχε υποστεί ρήξη κατάφυσης έξω πλατέος μυός στο δεξί γόνατο με την έναρξη της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων» και η απουσία του θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, ενώ ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είχε υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δεξιό τετρακέφαλο. Σε συνδυασμό με την απουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας κόντρα στη Σερβία (13/9) και τη Γεωργία (16/9), η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη Λευκωσία, χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης