Ο Ορέν Αμιέλ συνεχάρη στη συνέντευξη Τύπου τους παίκτες του, μετά το μεγάλο «διπλό» της Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ, επί της ΑΕΚ, αλλά υπογράμμισε ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Είναι το πρώτο ημίχρονο αυτής της σειράς και δεν πρέπει να κοιμηθούμε. Πρέπει να κρατήσουμε συγκεντρωμένα τα παιδιά όλη την εβδομάδα για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Τσεχίας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φιλοσοφία είναι να σκοράρεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο και να δεχθείς λιγότερους. Η ΑΕΚ είναι καλή επιθετικά ομάδα, γι’ αυτό λέω ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Καμιά φορά δεν ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά εμείς προσπαθούμε να παίξουμε στο στιλ μας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Δεν είναι μυστικό, το ξέρει ο αντίπαλος προπονητής, αλλά το κάνουμε καλά. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, πάντως, και σήμερα παίξαμε καλή άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Από την πλευρά του, ο Κέντρικ Ρέι, πρόσθεσε: «Κάθε βράδυ βγαίνει κι ένα παιδί να σκοράρει. Απόψε έτυχε να είμαι εγώ. Έγινε πάντως μάχη, όπως μας έλεγε όλη την εβδομάδα ο προπονητής μας ότι θα είναι το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης