Την απόκτηση του Μάνις Χάρις ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, Ο 27χρονος γκαρντ που αγωνίζεται στο «2» θα ενισχύσει σημαντικά την Ένωση εν όψει της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί ότι για τον Χάρις είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός. Αποφοίτησε το 2010 από το Μίσιγκαν χωρίς να γίνει ντραφτ και έπαιξε σε Καβαλίερς (2010-2012), Λέικερς (2013/14) και Μάβερικς (2016/17) μετρώντας 6,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 17,1 λεπτά ανά αγώνα. Στην Ευρώπη έχει παίξει σε Αζόβμας, Τουρκ Τέλεκομ και Εσκίσεχιρ.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι στόχοι της ΑΕΚ προς την απόλυτη καταξίωση και επιστροφή στις κορυφές, παραμένουν διαρκείς και αδιαπραγμάτευτοι.

Με σύνεση και υπομονή, δίχως βιασύνες και βερμπαλισμούς, ο σχεδιασμός της «Βασίλισσας» συνεχίζεται. Το επόμενο «κομμάτι» στο «κιτρινόμαυρο» παζλ κι από τα πιο λαμπερά (κομμάτια) του εφετινού καλοκαιριού, «λέγεται» Μάνι Χάρις!

Ο Αμερικανός σκόρερ υπέγραψε σήμερα (12/08) συμβόλαιο ενός χρόνου με τη «Βασίλισσα» και αναμένεται το επόμενο διάστημα – όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις του στη Κίνα – να έρθει στην Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόδηλο είναι, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. δεν θα σταματήσει εδώ. Η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ της περιόδου 2018-2019 δεν έχει ολοκληρωθεί…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης