Παίκτης της ΑΕΚ και με τη… βούλα είναι ο Κέβιν Πάντερ, με την Ένωση να ανακοινώνει την ενίσχυσή της με τον Αμερικανό γκαρντ. Ο πρώτος σκόρερ του Basketball Champions League με τη φανέλα της Ρόζα Ράντομ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της πολωνικής ομάδας με τη Βίλκι Μόρσκιε Σέτσινε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα», έως το τέλος εφετινής αγωνιστικής περιόδου περιόδου. Η άφιξη του 24χρονου στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για (11/02).

Το βιογραφικό του:

«O Κέβιν Πάντερ Τζούνιορ γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1993 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και έχει ύψος 1μ.90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάντερ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Body of Christ Academy της Νότιας Καρολίνας, ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Tennessee. Στην τελευταία του χρονιά είχε 22.1 πόντους μέσο όρο.

Το 2016 συμμετείχε στο Summer League με τους Minnesota Timberwolves και στις 20 Ιουλίου ήρθε στη χώρα μας, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το Λαύριο. Σε 21 αγώνες είχε 12.5 πόντους μέσο όρο (43% στα τρίποντα). Τον Μάρτιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην βελγική Αντβέρπ.

Από το καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρόζα Ράντομ. Σε 14 αγώνες στο BCL, είχε κατά μέσο όρο 20.6 πόντους, με 3.4 ριμπάουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης