Η ΚΑΕ ΑΕΚ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, παρουσίασε και τη νέα φανέλα που θα φοράνε οι παίκτες της, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της Α1, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ κόντρα στα Τρίκαλα (7/10, 17:00).

Επιπλέον το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο σκηνοθέτης Τασος Μπουλμέτης, που ετοιμάζει ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, με θέμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ, με τους παίκτες να παίρνουν μέρος σε ένα διαγωνισμό σουτ σε μπασκέτες που είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, που δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι η πιο ιστορική ομάδα για μένα, με πολλές μεγάλες στιγμές. Η ταινία του Τάσου Mπουλμετη θα δείξει μερικές από αυτές και είμαστε περήφανοι που συνεργάζεταιι η ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ έχει σημαντικό ρόλο στο μπάσκετ και προχωράμε με διάφορες δράσεις. Για τη νέα σεζόν ευχόμαστε στην ΑΕΚ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στην συνέχεια ο Πάνος Μπόλας, Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, είπε: «Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον ΣΚΡΑΤΣ έχει και εμπορική επιτυχία, γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Η σχέση αυτή “χτίζεται” πέρα από το γήπεδο και το πρακτορείο. Είναι πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για εμάς και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, τόνισε: «H ΑΕΚ πορεύεται μαζί με τον ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια. Την ιστορία την γράφουν οι άνθρωποι και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία. Τους ευχαριστούμε όλοι μας μέσα από την ομάδα. Το “χτίσιμο” των αξιών είναι σημαντικό για εμάς, όπως και η καθολική συμμετοχή της ομάδας σε εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ. Είναι συμπαραγωγή της ταινίας για το 1968 ένα έργο που σηματοδοτεί την επετειακή χρόνια. Πορευόμαστε μαζί για τα επόμενα χρόνια. Μαζί γράφουμε ιστορία».

Εκ μέρους των παικτών της Ένωσης μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, που είπε: «Ως εκπρόσωπος των παικτών της ΑΕΚ εκφράζουμε την ευχαρίστηση για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Είχαμε όλα τα εργαλεία για να πορευτούμε όλοι μαζί. Ο ΟΠΑΠ συμβάλλει και κοινωνικά και εμείς θέλουμε να είμαστε πρότυπο για τα παιδιά που μας βλέπουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης