Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Στρασμπούρ στη Γαλλία στον δεύτερο προημιτελικό του Basketball Champions League (21.30, Novasports 1HD) με φόντο την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης. Πριν από μία εβδομάδα η «Ένωση» έβαλε τις βάσεις στο ΟΑΚΑ εξασφαλίζοντας διαφορά εννέα πόντων.

Απόψε θα παραταχθεί στη Γαλλία πλήρης και αποφασισμένη για την πρόκριση σε ένα κατάμεστο κλειστό, στο οποίο θα έχει τη συμπαράσταση 300 φίλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρών θα είναι ο Μάνι Χάρις, ο οποίος έμεινε εκτός 12άδας στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά είναι ετοιμοπόλεμος.

«Φτάσαμε σε ένα σημαντικό σημείο της εφετινής διαδρομής μας. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι κυνηγάμε δύο τρόπαια. Παίζουμε με αντίπαλο, όμως, μια πολύ καλή ομάδα. Δεν βάζουμε στο μυαλό μας το πρώτο ματς. Το έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρει μια διαφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά το ξεχνάμε. Θα παίξουμε σαν να είναι εδώ, στο Στρασβούργο, το πρώτο ματς. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Final-4 του Basketball Champions League. Και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα και αναφέρθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του:

«Η Στρασμπούρ στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή. Έχει έφεση στην επίθεση. Πρέπει να μην της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης