Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Basket League. Η αναμέτρηση απέδειξε πως η Ένωση χρειάζεται να ενισχύσει το ρόστερ της, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Καρλ Ίνγκλις και να κινούνται για τον Ντέξτερ Πίτμαν.

Ο πρώτος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές, ώστε να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέξτερ Πίτμαν προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Βέρνον Γκούντριτζ στη θέση του σέντερ. Ο 26χρονος (2,11μ.) κατέκτησε το 2012 τον τίτλο στο ΝΒΑ με το Μαϊάμι, έχοντας αγωνιστεί σε 35 ματς της κανονικής περιόδου και σε 3 των πλέι οφ.

Το 2010 αποφοίτησε από το Τέξας και επελέγη στο νούμερο 32 του ντραφτ από το Μαϊάμι. Στους Χιτ αγωνίστηκε για δυόμιση σεζόν και στη συνέχεια πέρασε από τους Γκρίζλις και τους Χοκς. Συνολικά, σε 53 ματς στο ΝΒΑ έχει 2,3 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 6,9 λεπτά κατά μέσο όρο.

Εκτός από τον «μαγικό κόσμο» έχει παίξει στο NBDL, στην Κίνα (2013) και στο Πουέρτο Ρίκο (2014). Φέτος βρέθηκε στην προετοιμασία των Ατλάντα Χοκς, αλλά δεν επιλλέχθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης