Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο αγώνα της χρονιάς την αυριανή (26/11, 19:00) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Α1, ενώ τόνισε πως η Ένωση είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση.

Συγκεκριμένα ο Μαυροβούνιος γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προερχόμαστε από τη νίκη στο Champions League με την Παρτιζάν, παρόλο που δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Το σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι ότι κερδίσαμε. Έχουμε μπροστά μας άλλωστε πολύ δρόμο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Χρειάζεται διάρκεια και πίστη στις δυνατότητές μας και βεβαίως προσήλωση στο πλάνο του προπονητή μας.

Τώρα, προετοιμαζόμαστε για το πιο δύσκολο ματς της περιόδου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτό με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε, ότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Σίγουρα μετά την ήττα από την Μακάμπι θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό του. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, με μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Όλοι μας βλέπουμε το συγκεκριμένο ματς ως μία μεγάλη πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης