Την πρώτη της προπόνηση, μόνο με τους Έλληνες παίκτες, πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Λούκα Μπάνκι στην ΑΕΚ, καθώς η άφιξη των ξένων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (22/8).

Στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ βρέθηκαν σήμερα για προπόνηση οι εξής παίκτες: Βασίλης Ξανθόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Αγραβάνης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Μανώλης Χατζηδάκης και Στέργιος Πράπας.
Πριν από την προπόνηση οι Λούκα Μπάνκι και Ντράγκαν Σάκοτα είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αναφορικά με τις αφίξεις των ξένων παικτών, ο Καναδός γκαρντ, Ξαβιέ Ρατάν Μέις, αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (22/8) στις 9:20 με απευθείας πτήση από Τορόντο, και το απόγευμα (16:05) καταφθάνει από Νέα Υόρκη ο Τάιλερ Ρόμπερσον.
Την ίδια ημέρα, στις 20:10, o Γιόνας Ματσιούλις «προσγειώνεται» στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Βιέννης. Ακολουθεί ο Χάουαρντ Σαντ – Ρος.
Ο Κουβανός φόργουορντ αναμένεται στη χώρα μας στις 20:30 από την Αβάνα μέσω Μαδρίτης. Το κύκλο των αφίξεων για τους «κιτρινόμαυρους» κλείνει ο Μάλκολμ Γκρίφιν. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται στις 20:45 από το Σικάγο μέσω Κωνσταντινούπολης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης