Βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να σηκώνει το τρόπαιο του Basketball Champions League, μετά τον κερδισμένο τελικό της ΑΕΚ κόντρα στη Μονακό, ανέβασε ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός της Ένωσης, επέλεξε το instagram για να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας στον δρόμο για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι άσχημος τρόπος για να ολοκληρώσεις το Σαββατοκύριακο! Για ακόμα μία φορά θέλω να πω πόσο περήφανος είμαι που αποτελώ μέλος της ομάδας και της ιστορίας! Ελπίζω σε 50 χρόνια από τώρα κάποιος να κοιτάξει πίσω σε αυτή τη μέρα και να πει πως αυτή ήταν η αρχή μίας νέας εποχής για την ΑΕΚ`, όπως κάνουμε εμείς όταν κοιτάμε πίσω στην 4η Απριλίου 1968!

Είμαι ευγνώμων για κάθε έναν από τους τρελούς συμπαίκτες μου. Μπορεί να μου στερήσατε 5 χρόνια από τη ζωή μου με το φετινό τάμα και τις περιπέτειες των τελευταίων δευτερολέπτων, αλλά παράλληλα μου χαρίσατε και αυτή τη στιγμή και αυτό κρατάει ισόβια!

Σας αγαπάω όλους και είμαι ιδιαίτερα περήφανος που έχω την τιμή να είμαι αρχηγός αυτού του γκρουπ!! Όσο για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα… όπως είπε και ο Πάντερ, έπρεπε να ήσουν εκεί για να καταλάβεις, οπότε σας ευχαριστώ που το κάνατε απερίγραπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στο Basketball Champions League για την άψογη διοργάνωση του final-4», έγραψε χαρακτηριστικά o Ντούσαν Σάκοτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης