Με την ευχή στο τέλος του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ να είναι αυτή που θα πανηγυρίζει το τρόπαιο, τοποθετήθηκε στην κάμερα της ΚΑΕ ο Βασίλης Ξανθόπουλος, παραμονή της «μάχης» των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Δύο Αοράκια», για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (17/2, 17:15, ΕΡΤ1).

«Ένας τελικός για εμάς, όλοι οι παίκτες είναι συνειδητοποιημένοι και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και εύχομαι στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το τρόπαιο», είπε ο γκαρντ της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έβγαλε κανονικά τη σημερινή προπόνηση, την οποία παρακολούθησε από κοντά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, και αύριο αναμένεται να κάνει ένεση για να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η ΕΟΚ άναψε το «πράσινο φως» στην ΑΕΚ για τη συμμετοχή του στον τελικό. Η Ένωση ενημερώθηκε σχετικά σήμερα το απόγευμα από την Ομοσπονδία, η οποία της γνωστοποίησε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα που να απαγορεύει τη συμμετοχή του (σ.σ. ο διεθνής φόργουορντ είχε αγωνιστεί στον ημιτελικό του θεσμού ως παίκτης του Άρη). Από τη στιγμή που η ΕΟΚ έχει εκδώσει δελτίο σε έναν παίκτη, τότε μπορεί να αγωνίζεται σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης