Η Ελληνική Ομοσπονδία γνωστοποίησε το σκεπτικό της απόφασης με το οποίο επέτρεψε τη συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (17/2, 17:15, ΕΡΤ1).

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το δικαίωμα του καλαθοσφαιριστή της ομάδας της Κ.Α.Ε Α.Ε.Κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλου να συμμετάσχει στον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με την αντίστοιχη ομάδα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η συμμετοχή αυτή είναι νόμιμη, καθώς στον καλαθοσφαιριστή έχει εγκριθεί το επαγγελματικό του συμβόλαιο από τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και βάσει αυτού έχει εκδοθεί το αθλητικό του δελτίο από την Ε.Ο.Κ και συμμετέχει και στους αγώνες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή καλαθοσφαιριστών της περίπτωσης του Βασιλόπουλου στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέχουν νόμιμα αθλητικό δελτίο, δεν απαγορεύεται από οιαδήποτε άλλη διάταξη.

Επίσης, λαμβάνεται υπόψην πως ειδικά για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας που συμμετέχουν ομάδες Κ.Α.Ε. Α1 Εθνικής Κατηγορίας έχει συμφωνηθεί ότι εφαρμόζεται ο κανονισμός που ισχύει στους αγώνες του ΕΣΑΚΕ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης