Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής (4/4) αναμέτρησης με την Στρασμπούρ επί γαλλικού εδάφους, στον επαναληπτικό προημιτελικό του Basketball Champions League.

O Ντράγκαν Σάκοτα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ στις δηλώσεις του πριν το δεύτερο αγώνα με την ομάδα του Βενσάν Κολέ επισήμανε ότι άπαντες στην Ένωση έχουν διαγράψει το πρώτο παιχνίδι, όπως και τη διαφορά της νίκης (+9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φτάσαμε σε ένα σημαντικό σημείο της εφετινής διαδρομής μας. Δεν κρύψαμε ποτέ, ότι κυνηγάμε δύο τρόπαια. Παίζουμε με αντίπαλο, όμως, μια πολύ καλή ομάδα», είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Δεν βάζουμε στο μυαλό μας το πρώτο ματς. Το έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρει μια διαφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά το ξεχνάμε. Θα παίξουμε σαν να είναι εδώ, στο Στραβούργο, το πρώτο ματς. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ του BCL. Και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα.

Η Στρασμπούρ στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή. Έχει έφεση στην επίθεση. Πρέπει να μην της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Να είστε σίγουροι, ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε… ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aξίζει να σημειωθεί ότι στη Γαλλία και στο πλευρό της ΑΕΚ βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ «προσγειώθηκε» σήμερα στη Γαλλία και θα παρακολουθήσει δια ζώσης την αυριανή «μάχη» της Ένωσης, που κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης