Στα πολλά εύστοχα τρίποντα της Στρασμπούρ, αλλά και στο λάθος του Μπάρλοου στα τελευταία δευτερόλεπτα, στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τη γαλλική ομάδα.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου και δεν σούταρε. Απλώς έπρεπε να σουτάρει. Δεν λέω ότι θα ευστοχούσε, αλλά τουλάχιστον θα γινόταν σουτ και θα είχαμε μία ευκαιρία», είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στο τέλος των επιθέσεων της Στρασμπούρ. Σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Έχουμε προβλήματα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με τρία γκαρντ. Όταν ήρθα ήμασταν χαμένοι και έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δε μου αρέσει να μιλάω για σενάρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει πλέον, θέλω να έχω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος μιλώντας για την προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει γκαρντ με καλό σουτ, τόνισε: «Είμαστε η ομάδα που είμαστε. Όλοι παραπονούνται για το ότι δεν εχουμε σουτερ. Ψάχνουμε στην αγορά για σουτέρ αλλά δεν βρίσκουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης