Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σαρλερουά στο Βέλγιο σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League με στόχο τη νίκη. Το ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/10, 21:30).

«Σίγουρα το αυριανό (25/10) ματς δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί η Σαρλερουά να έχασε εντός έδρας στην πρεμιέρα του Basketball Champions League και να μην πηγαίνει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο γι’ αυτήν να κάνει μία καινούργια αρχή», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς πάμε στο Βέλγιο για να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, εάν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Ξέρω ότι θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών σε ακόμα ένα ματς και αυτό μόνο θετικό είναι. Τους ευχαριστούμε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας, που αν θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά στον όμιλο πρέπει να κερδίσουμε. Η Σαρλερουά στην έδρα της είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα, τρέχει στον αιφνιδιασμό, βάζει κάποια εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό, όπως κάνουμε στα τελευταία ματς, και είμαι σίγουρος, ότι θα κερδίσουμε. Ακούστηκε ότι θα έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου μας στο Βέλγιο, κάτι που μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Τον ευχαριστούμε γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα τελευταία ματς είναι μοναδική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης