Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη (28/11, 17:00, OTE Sport 4) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και ο Μαλίκ Χέρστον τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η αναμέτρηση για την Ένωση.

Ο φόργουορντ της Ένωσης μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» είπε ότι το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο ματς μέχρι στιγμή για την ομάδα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ματς με τον Αρη είναι τεράστιο για εμάς. Μιλάμε για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν μέχρι τώρα, αφού υπάρχει μία αντιπαλότητα, αλλά και η ήττα που κάναμε στο ματς του Κυπέλλλου. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτόν τον αγώνα και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε με την Γαλατάσαραϊ. Για την ακρίβεια, να μην τα επαναλάβουμε. Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τον Αρη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο», ανέφερε ο Χέρστον και μίλησε για την στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με την Γαλατασαραϊ:

«Ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός και μας υποστήριξε πολύ ζεστά. Πάντα το κάνει, είτε είναι 10.000 στις εξέδρες, είτε λιγότεροι. Ελπίζω να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας και στα στα επόμενα ματς που ακολουθούν και είναι δύσκολα, γιατί η παρουσίας του κόσμου μάς δίνει δύναμη. Θέλουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης