Το αναμενόμενο, ο τερματισμός της συνεργασίας του Άρη με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, δρομολογήθηκε, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τίθεται οριστικά εκτός ομάδας. Απομένει να διευθετηθούν τυπικές λεπτομέρειες, που παραμένουν σε εκκρεμότητα, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο που δένει τις δύο πλευρές ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο Πέτγουεϊ βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Αλεξάνδρειο και αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο στους «κίτρινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εκκρεμότητα υφίσταται, ακόμη, το ζήτημα της απολογίας του Ντεμέτρις Μοράντ, για το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς, στο Βέλγιο, με την Οστάνδη (5/12).

Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης για τη συμπεριφορά του και γι’ αυτό δε συμμετείχε στο σημερινό, διπλό, πρόγραμμα που έκανε η ομάδα στο γήπεδο.

Εκτός προπόνησης, επίσης, περισσότερο, όμως, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας τραυματισμών, έμειναν οι Γιάννης Αθηναίου, Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό τένοντα του δικεφάλου του και ο δεύτερος μικροενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται πως κανείς από τους δύο δε θα απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Α1 με τον Παναθηναϊκό (10/12).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης