Με ενισχυμένο το δυναμικό του και διάθεση να απαντήσει για την εντός έδρας ήττα που υπέστη στον πρώτο γύρο, θα παραταχθεί ο Άρης στο PAOK Sports Arena, για τη 16η αγωνιστική της Α1, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη για το ματς συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθείς, Τζαμόν Γκόρντον, αν και ο Αμερικανός γκαρντ μετρά ελάχιστο χρόνο με την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Πρίφτης παραδέχτηκε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση που έχει τη δική της ιστορία και σημασία για τον κόσμο».

Συμπληρώνοντας, τόνισε: «Εμείς, ξέχωρα από όλα τα άλλα, εστιάζουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό στιλ και κατεύθυνση και έχει βελτιωθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, μετά από κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Οι συνθήκες σε τέτοιους αγώνες είναι πάντα δύσκολες για τον φιλοξενούμενο, οπότε εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, η ένταση στην άμυνα, τα λάθη και η αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης