Με τον Κάιλ Γουίβερ στην αποστολή ταξίδεψε ο Άρης το απόγευμα της Δευτέρας, μέσω Γερμανίας και Σερβίας, για την Πολωνία, για την αυριανή αναμέτρηση, για την 8η αγωνιστική του Champions League, με τη Ζιέλονα Γκόρα (19.30).

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική, στο, εντός έδρας, ματς με τον Παναθηναϊκό (10/12), για την 8η αγωνιστική της Α1, προπονήθηκε σήμερα το πρωί με την ομάδα, με συνέπεια να αποφασιστεί να ταξιδέψει κανονικά με τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι» είναι προγραμματισμένο να «πετάξουν», στις 16.15, για Βερολίνο, με ενδιάμεση στάση στο Βελιγράδι και από τη γερμανική πρωτεύουσα θα μεταβούν οδικώς για τη βάση του πολωνικού συλλόγου.

Η προετοιμασία για τη μάχη με τη Ζιέλονα Γκόρα θα ολοκληρωθεί αύριο, με προπόνηση στο “Centrum Rekreacyjno-Sportowe Zielona Gora”, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον παιχνίδι. Το ταξίδι στην Πολωνία θα κάνουν οι καλαθοσφαιριστές: Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Γουίβερ, Μπένσον, Μπελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης