Επιλογή του, αρχικά, ήταν να βοηθήσει την ομάδα, φορώντας νάρθηκα στο τραυματισμένο δάκτυλό του, στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, για τους «16» του Champions League, με τη Βιλερμπάν (7/3).

Ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα, αποφασίζοντας να αγωνιστεί και στο μεθαυριανό, εντός έδρας, ματς του Αρη, για την 21η αγωνιστική της Α1, με τη Δόξα Λευκάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής σέντερ, για τη ρήξη τένοντα που υπέστη στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού του, θα έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, η επιθυμία του, ωστόσο, να μη λείψει από υποχρέωση των «κίτρινων», τον κρατά σταθερά στο παρκέ.

Ο Καββαδάς συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Αλεξάνδρειο, κάτι που δε συνέβη με τον Γουίλ Κάμινγκς (σ.σ. έπαιξε επίσης με δική του πρωτοβουλία στη Λυών, έχοντας θλάση στον τετρακέφαλο) και τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς (σ.σ. ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό).

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αφήσει, ακόμη, τη Θεσσαλονίκη ο Τζαμόν Γκόρντον, ο οποίος αποτελεί από την Τετάρτη (8/3) παρελθόν από τον Αρη. Με την ολοκλήρωση, δε, της μάχης με τη Δόξα θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της ενίσχυσης του ρόστερ, πιθανότατα με την απόκτηση ενός γκαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης