Χωρίς τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αγωνιστεί ο Άρης στην Τσεχία απέναντι στη Νίμπουργκ, στο ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη επικράτησε, και έτσι θα προφυλαχθεί.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Τσεχία όπου αύριο (17/10, 19:30, Novasports1, ΕΡΤ-3) αντιμετωπίζει τη CEZ Nymburk, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. H ομάδα μας θα ταξιδέψει αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια θα “πετάξει” με προορισμό την Πράγα. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Nymburk που απέχει 45 χιλιόμετρα από την τσέχικη πρωτεύουσα. Το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο “CEZ Sportovni Centrum” που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Brent Petway προκειμένου να προφυλαχθεί μετά τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο που αισθάνθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

»Στην αποστολή του ΑΡΗ μετέχουν οι εξής παίκτες: Φλιώνης, Vaughn, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Weaver, Benson, Bell».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης