Άρης: Παράπονα Γιαννάκη για τη διαιτησία

Άρης: Παράπονα Γιαννάκη για τη διαιτησία
Στην αγωνιστική βελτίωση του Άρη στάθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη χθεσινή ήττα στις... λεπτομέρειες από την Οστάνδη.

Παράλληλα, ο «δράκος» ζήτησε από τους παίκτες του να αντιληφθούν το μέγεθος του συλλόγου στον οποίο αγωνίζονται, ενώ εστίασε και στα... σφυρίγματα των διαιτητών στην αναμέτρηση με τους Βέλγους.

«Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, μετά από μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα, που δεν άξιζε ούτε η ικανότητά τους, ούτε η η ομάδα αυτή την εικόνα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε κάνει μια καλή νίκη, παίζοντας έξυπνα κατά διαστήματα, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και αρκετά δυνατή άμυνα. Κάναμε και πάλι λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, η εικόνα μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φτιάξουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο για αρκετά παιδιά από την πίεση που υπάρχει να παίζουν με αυτή τη λογική. Σιγά σιγά θα καταλάβουν τα παιδιά ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και μαχητικοί. Παρά την άσχημη ψυχολογία μας παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τα κριτήρια ήταν ίδια».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017, 11:13