Τον Αντουάν Σκοτ υποδέχτηκαν στη Θεσσαλονίκη οι ιθύνοντες του Άρη. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, που θα καλύψει στο δυναμικό των «κίτρινων» το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Μάικλ Τζένκινς, έφτασε σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 20.30 και θα καταβληθεί προσπάθεια, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο, για την 26η αγωνιστική της Α1, με την ΑΕΚ.

«Εντάσσομαι στην ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Πρέπει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να μάθω τους συμπαίκτες μου, την αγωνιστική φιλοσοφία του Άρη, για να μπορώ να βοηθήσω να κερδίζουμε», τόνισε αρχικά, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας ο Σκοτ είπε: «Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αγωνιζόμουν μέχρι πρότινος στο φινλανδικό πρωτάθλημα, όπου ξεπέρασα και τις δικές μου προσδοκίες. Ήρθα τώρα σε μια νέα λίγκα και είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Άρη να κερδίζει. Μπορώ να σκοράρω, σουτάρω καλά, ελπίζω να μπορέσω να παίξω και καλή άμυνα. Από όσο γνωρίζω, υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο μακρινό σουτ και να δώσω την μπάλα στους ψηλούς που ξέρω ότι μπορούν να ποστάρουν».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, απάντησε λέγοντας: «Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Δούλεψα πολύ όλη τη χρονιά και το καλοκαίρι. Ήρθα για να κερδίζω. Με ενδιαφέρει να κάνουμε νίκες. Δε θέλω να μπερδέψω την ομάδα, θέλω να κάνω ό,τι πρέπει να για να κερδίζουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης