Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καυτηριάζοντας, ωστόσο, το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν διεξήχθη την ημέρα που ήταν αρχικά ορισμένο, εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά την αποψινή ήττα του Άρη στο Αλεξάνδρειο.

«Είμαι ευχαριστημένος αν και παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να δώσουμε πριν δέκα ημέρες. Το έφεραν έτσι ώστε να γίνει όποτε ήθελαν οι αντίπαλοι μας, αλλά το ξεπερνάω αυτό. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατορθώσαμε παρά το βάθος του αντιπάλου, να μην χάσουμε την υπομονή μας και την κατάλληλη στιγμή δημιουργήσαμε μία διαφορά. Απλά οι τελευταίοι 9 πόντοι του ΠΑΟΚ ήρθαν από επίθεση που ελέγχαμε.

Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, γιατί τα παιδιά ήταν καλά στον τομέα των ριμπάουντ. Το σκορ μας αδικεί. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσουμε στα επόμενα ματς. Έτσι είναι το παιχνίδι. Συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός των «κίτρινων».

Για την προ ημερών αναβολή του ντέρμπι επισήμανε: «Δε θεωρώ ότι το ακύρωσε η Αστυνομία. Ακόμα και αν το έκανε, δεν έπρεπε. Εμείς όταν ζητήσαμε να αναβληθεί ματς, μας γύρισαν την πλάτη. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Καρσίγιακα, ξεκουράστηκε και ήρθε σήμερα εδώ. Εμείς τώρα δίνουμε τρία συνεχόμενα ματς, χωρίς παιχνίδι για 15 μέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης