Στην έλλειψη καθαρού μυαλού και στην αδυναμία του Άρη, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο, να «φρενάρει» τη Βόννη απέδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης την ήττα των «κίτρινων» στη Γερμανία, για την 11η αγωνιστική του Champions League.

«Οι αντίπαλοι έπαιξαν επιθετικά, εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, άρχισαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, το περιμέναμε αυτό. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κοντρολάρουμε τη δράση τους, έτσι στα 10 πρώτα λεπτά πέτυχαν 29 πόντους, οι οποίοι ήταν πολλοί για μας. Στο υπόλοιπο ματς έβαλαν 47. Αυτό δείχνει τη μεγάλη διαφορά. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σπαταλήσαμε ενέργεια για να κοντρολάρουμε το ματς. Χάσαμε εύκολα λέι απ και ελεύθερα σουτ, και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας σκορ» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «Δράκος» τόνισε: «Δώσαμε πολλά στο παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε, να καταλάβουμε πως όταν παίζουμε τέτοια ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, κάτι που δεν κάναμε απόψε. Αν παίζαμε με περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλύτεροι αμυντικά, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει ο Ντούβιερ. Έχει ουσιαστικά μία μέρα στην ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης