Πέτυχε το στόχο του το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) στα Τρίκαλα, απέναντι στην τοπική ομάδα, ο Άρης. Έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (64-83), αποκτώντας βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλλει για αποφυγή της… περιπέτειας του υποβιβασμού, «πλήρωσε», ωστόσο, γι’ αυτό με τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο διεθνής γκαρντ αποχώρησε στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, νιώθοντας ενόχληση στη γάμπα του αριστερού ποδιού, στο σημείο που είχε πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Η σημερινή διάγνωση, για την κατάστασή του, αφορά σε υποτροπή του τραυματισμού του, με συνέπεια να αρχίσει άμεσα θεραπείες, προκειμένου στο διάστημα της διακοπής πρωταθλήματος (σ.σ. με την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής), να καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αθηναίου, όπως και ο Γκάρι Μπελ, που χρησιμοποιήθηκε στο ματς, έπαιξαν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι (σ.σ. ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε, επίσης, εσχάτως από τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού). Αμφότεροι, όμως, ήθελαν να αγωνιστούν απέναντι στα Τρίκαλα, προτάσσοντας την ανάγκη που υπήρχε για την ομάδα.

Υπενθυμίζεται, οι δύο παίκτες απουσίασαν, λόγω των προβλημάτων τους, από το προηγούμενο, εντός έδρας, παιχνίδι του Άρη, με την Κύμη (11/4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης