Για τον νέο Άρη, που αυτό το διάστημα «χτίζεται» στο Πράβετς της Βουλγαρίας μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, εξηγώντας τη σημασία της παρουσίας της ομάδας στη βουλγαρική πόλη.

«Μπορεί να απέχουμε αρκετά από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως αυτό το δεκαήμερο είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου. Μια ομάδα πρέπει να είναι δεμένη εντός κι εκτός παρκέ και η παρουσία μας στο Πράβετς έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ στο arisbc.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία επισήμανε πω; «…η ομάδα έχει κρατήσει έναν κορμό από πέρυσι, ενώ έκανε ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι. Αυτός ο συνδυασμός είναι σημαντικός για μια καλή πορεία. Όμως εξίσου σημαντικό είναι να δεθούμε ως ομάδα, να ταιριάξουν οι παλιότεροι με τους καινούργιους παίκτες και να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Από την άλλη, το καλό κλίμα είναι απαραίτητο και νομίζω ότι ήδη κινούμαστε σωστά προς αυτήν την κατεύθυνση. Για όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι αυτό το διάστημα στο Πράβετς είναι σημαντικό. Και οφείλω να συμπληρώσω ότι πρόκειται για ένα καταπληκτικό μέρος, το οποίο μας εντυπωσίασε από πέρυσι που ήρθαμε για πρώτη φορά και το ίδιο έχει συμβεί με τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης επισήμανε: «Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες “συνταγές”. Η σκληρή δουλειά και οι χαμηλοί τόνοι μάς χαρακτηρίζουν. Θεωρώ ότι αυτά τα στοιχεία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καλή πορεία της περσινής σεζόν και πως αυτά θα είναι ο οδηγός μας και για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης