Στο μαχητικό πνεύμα που φανέρωσαν οι παίκτες του, αλλά και στο ότι θα έπρεπε το σύνολό του να ήταν αποδοτικότερο στο «σπίτι του», στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Άρη στο Αλεξάνδρειο, για το Champions League, με τη Βιλερμπάν.

«Έγινε σκληρό παιχνίδι μεταξύ δύο σκληρών ομάδων. Πιστεύω πως παλέψαμε και είχαμε το πνεύμα που έπρεπε για να αντιμετωπίσουμε τη Βιλερμπάν. Είναι πολύ καλά κοντρολαρισμένη ομάδα, είχαμε ευκαιρία να πάρουμε διαφορά, όταν προηγηθήκαμε με 10 πόντους, αλλά τους δώσαμε ”φθηνές” ελεύθερες βολές. Είναι φανερό ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στη Γαλλία. Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να είμαστε πιο σωστοί επιθετικά και να ακολουθήσουμε την τακτική μας αμυντικά. Μας έλειψαν απόψε τα ποσοστά σε βολές και τρίποντα, ώστε να έχουμε διαφορά. Έχουμε τις προσεχείς μέρες να παλέψουμε σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια (σ.σ.: Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και τη ρεβάνς με τη Βιλερμπάν)» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «κίτρινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίμενα πως θα είναι πολύ σκληρή αντίπαλος η Βιλερμπάν. Είναι πολύ καλή ομάδα στο μισό γήπεδο. Έχει προσωπικότητες στην περιφέρεια, όπως ο Χοτζ και ο Νέλσον, οι οποίοι είναι επίσης και πολύ καλοί αμυντικά. Μπορούν να σταματήσουν τους καλούς επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας. Αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στις βολές και καλύτερο τρίποντο… Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην έδρα μας» πρόσθεσε.

Για τις 11 ασίστ της ομάδας του σχολίασε: «Αν κάποια σουτ από το σκριν έμπαιναν, θα είχαμε περισσότερες. Δεν μπήκαν. Ο Κάμινγκς κάνει προσπάθεια να συμπεριφερθεί σαν πλέι μέικερ, αλλά είναι και κάθετος και σε κρίσιμες στιγμές γίνεται πιο πολύ σκόρερ από ό,τι δημιουργός. Χρειάζεται βελτίωση, αλλά εξαρτάται και από την αμυντική τακτική και τη σκληράδα του αντιπάλου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης