Η αποθεραπεία του Βίκτορ Σανικίτζε προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με τον Γεωργιανό να αποκαλύπτει πως θα επιστρέψει πολύ συντομότερα στην αγωνιστική δράση!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Air Georgia» μετά το ματς με τη Νίμπουρκ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα την ευκαιρία να κάνω γιορτές με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να περάσω καλά μαζί τους».

Τι θα ήθελε σαν δώρο για τη νέα χρονιά:

«Υγεία! Και το λέω αυτό όχι επειδή είμαι τραυματίας, αλλά γενικά το να είναι κάποιος υγιής είναι το σημαντικότερο απ’ όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έδειξαν οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε:

«Η διαδικασία προχωράει καλά, το τραύμα έχει σχεδόν επουλωθεί και θα χρειαστώ μερικές ακόμη εβδομάδες πριν επιστρέψω στο γήπεδο για να ξεκινήσω ασκήσεις».

Για το γεγονός ότι έχει βγάλει και τον ειδικό νάρθηκα πλέον:

«Περπατάω κανονικά, το πόδι μου είναι ελεύθερο πλέον. Ίσως να μπορώ να τρέξω κιόλας, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια. Θα ξεκινήσω χαλαρό τρέξιμο, όταν μου το επιτρέψει ο γιατρός».

Πότε θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις:

«Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς».

Αν υπάρχει πιθανότητα να προλάβει κάποιο παιχνίδι της εφετινής σεζόν:

«Φυσικά! Αυτό πιστεύει ο γιατρός μου και αυτό είναι το πλάνο μας. Σε τρεις μήνες από τώρα πολύ πιθανόν να είμαι έτοιμος να παίξω και πάλι».

Πώς βλέπει την ομάδα:

«Πέρασε δύσκολα η ομάδα, καθώς είχε πολλούς τραυματισμούς. Πλέον από παιχνίδι σε παιχνίδι πηγαίνει όλο και καλύτερα και παίζει καλύτερο μπάσκετ. Τα πάντα, όμως, κρίνονται στα πλέι-οφ. Την περασμένη εβδομάδα κάναμε μία άσχημη ήττα μέσα στην ΑΕΚ, το Σάββατο έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντί τους, τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να βρεθούμε στον τελικό και για τον Σύλλογο και για τον κόσμο, αλλά και για ολόκληρη την πόλη».

Ως παίκτης με μεγάλη εμπειρία τι συμβουλές θα έδινε στους νεαρότερους συμπαίκτες του, πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι:

«Αυτό που λέει και ο κόουτς, πως όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και προετοιμαζόμαστε σε απόλυτο βαθμό για να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα παιχνίδια. Φυσικά και υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο όταν παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια και πρέπει να είσαι 100% έτοιμος».

Αν είναι ένα μήνυμα για τον ίδιο το γεγονός ότι ο κόουτς κρατάει τη θέση του κοινοτικού παίκτη ανοιχτή:

«Ενδεχομένως να έχει δει ότι η ομάδα μπορεί να παλέψει με αυτό το ρόστερ και να έχει πάρει την απόφασή του. Ακόμα και να θελήσει να πάρει άλλον παίκτη, εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να επιστρέψω δυνατός. Δεν θα αλλάξει το πρόγραμμά μου. Ήδη έχω καταφέρει να ”νικήσω τον χρόνο” και συνεχίζω. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα ρισκάρω να επιστρέψω νωρίτερα. Θα περιμένω να γίνω τελείως καλά πριν επανέλθω».

Αν ο Άρης ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και είχε τη δυνατότητα να διαλέξει αντίπαλο, ποιον από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό θα προτιμούσε:

«Θα διάλεγα Παναθηναϊκό, γιατί δεν παίζει τόσο καλά αυτό το διάστημα όσο ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η άποψή μου. Πρώτα απ’ όλα, όμως, είναι η ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Διαβάστε επίσης: Δύσκολη νίκη-πρόκριση για τον Άρη, 83-79 τη Νίμπουργκ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης