Η συμμετοχή της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final-4 αποτελεί τιμή για την ομάδα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη στο Βερολίνο.

«Καλησπέρα σε όλους. Είναι τιμή για την ομάδα μας στη 2η φορά που συμμετέχουμε στην Euroleague να παίζουμε στο Final Four. Πριν από μερικά λεπτά ο Ομπράντοβιτς ρώτησε εμένα και τον Περάσοβιτς “αν η ΤΣΣΚΑ έχει τον καλύτερο παίκτη, τον καλύτερο αμυντικό και τον καλύτερο σκόρερ, τι κάνουμε εδώ;”. Είναι αστείο, αλλά είναι αλήθεια. Το μπάσκετ στη Ρωσία έχει επιθετικούς προσανατολισμούς. Σημαίνει πολλά η άμυνά μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλή άμυνα, η οποία μπορεί να μην είναι αρκετή στο Final Four. Θα προσπαθήσουμε. Πρέπει και να σκοράρουμε κι αυτό δεν θα είναι εύκολο κόντρα στον Χάινς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ ανέφερε: «Δεν είχα ευκαιρία στο παρελθόν να παίξω ξανά έναν εμφύλιο στο Final Four. Δεν είχα αυτή την εμπειρία. Απ’ όσο ξέρω, είναι πολύ δύσκολο. Η πίεση από τα ελληνικά media είναι τεράστια. Στη Ρωσία δεν ξέρω τι λένε γι’ αυτά τα ματς, διαφέρει η κατάσταση. Αλλά είναι περίεργη κατάσταση… Είναι δύο ρωσικές ομάδες με δύο Έλληνες προπονητές. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι».

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι τόνισε: «Σίγουρα, ο Ράις είναι ένα πρότυπο. Έβλεπα τα Final Four και νιώθω πως είμαστε μια παρόμοια περίπτωση. Δείτε πού είμαστε. Είναι παρόμοια προσέγγιση με εκείνης της χρονιάς του Ράις. Θα είμαστε έτοιμοι. Μου αρέσει να είμαι σε μια ομάδα που δεν πιστεύει ο κόσμος. Νικήσαμε όλες τις μεγάλες ομάδες με μία εξαίρεση. Θα είναι διασκεδαστικά τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης