Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση προανήγγειλε ο Νίκολα Κάλινιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ της Φενερμπαχτσέ μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στην εφετινή Euroleague, καθώς ένας τραυματισμός στη μέση τον είχε θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, στερώντας του μάλιστα τη συμμετοχή στο Eurobasket 2017 με τους «πλάβι».

Πλέον, μία υπερπολύτιμη μονάδα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που είχε κάνει τη διαφορά στα περσινά πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, αποκλείοντας τους «πράσινους» από το φάιναλ φορ, ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι παρκέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάλινιτς θα βρίσκεται στη 12άδα στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (19.45 Novasports 1HD), για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

«Εντάξει, παιδιά. Πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο μου ματς στην Εuroleague: 207 μέρες, περισσότεροι από 6 μήνες για να είμαστε ακριβείς. Πλέον όμως είμαι πίσω κι έτοιμος. Μου έλειψε το μπάσκετ, αλλά κι εσείς πάρα πολύ. Θα σας δω στην Ulker Arena» έγραψε ο Νίκολα Κάλινιτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης