Σε νέα ηγεμονική επέκταση της συνεργασίας του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προχώρησε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος είπε το «ναι» σε νέο πενταετές συμβόλαιο, έναντι 205εκ. δολαρίων. Η έναρξη του νέου συμβολαίου θα αρχίσει τη σεζόν 2018-19, ενώ ο περσινός MVP θα γίνει ο παίκτης με το μεγαλύτερο εγγυημένο συμβόλαιο στην Ιστορία του ΝΒΑ (σ.σ. έξι σεζόν και 233εκ. δολάρια μέχρι το 2022-23).

Ο Ουέστμπρουκ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την περσινή σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε με εξωπραγματικούς μέσους όρους (31.6π., 10.7ρ., 10.4ασ.), ενώ σημείωσε και 42 τριπλ νταμπλ, τα περισσότερα που έχει πετύχει παίκτης στην Ιστορία του ΝΒΑ σε μια σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα της φυγής του Κέβιν Ντουράντ από την Οκλαχόμα για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τον Ιούλιο του 2016, ο Ουέστμπρουκ άρχισε διαπραγματεύσεις με τους Θάντερ και τελικά επέκτεινε τη συνεργασία μέχρι τη σεζόν 2018-19, ενώ ο παίκτης είχε την οψιόν τον τελευταίο χρόνο.

Η πίστη του 28χρονου πλέι μέικερ στην ομάδα, μάλιστα, επιβραβεύτηκε το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο προχώρησαν στην πλαισίωσή του με δύο έμπειρες μονάδες, αυτές των Πολ Τζορτζ και Καρμέλο Άντονι από Ιντιάνα και Νέα Υόρκη, αντίστοιχα.

Ο Ουέστμπρουκ είχε επιλεχθεί στο Νο.4 του νταφτ το 2008 και σύντομα εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης